Spandoeken bedrukken

Spandoeken bedrukken

Bij Gigaprints kunt u terecht om uw spandoeken te laten bedrukken. Of het nu gaat om de sponsoring langs het voetbalveld, buitenreclame in een weiland of tegen de gevel, bij Gigaprints kunt u elk formaat spandoeken laten bedrukken.

Uw doek gaat jarenlang mee

Wij gebruiken hoogwaardige en duurzame materialen, zoals pcv en mesh van verschillende topleveranciers. Hierdoor blijft uw spandoek mooi en krijgen de weersomstandigheden geen vat op uw spandoek. U wilt immers niet dat het materiaal gaat scheuren omdat de wind er grip op krijgt. Of dat uw doek verkleurd door de felle zon, de regen de print aantast en er schade ontstaat door hagel. Een super groot doek dat aan de gevel is bevestigd haalt u ook niet gemakkelijk naar beneden om te vervangen. Onze doeken gaan dan ook jarenlang mee en blijven mooi.

Uw wensen vertaald in een uniek ontwerp

U kunt ervoor kiezen om zelf een ontwerp aan te leveren. U kunt ook terecht bij onze professionele designer om uw spandoek te laten ontwerpen. Uw wensen worden vertaald in een uniek ontwerp waarbij rekening wordt gehouden met uw huisstijl en kleurschema.
Wilt u uw spandoeken laten bedrukken door Gigaprints?

Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Heeft u een beetje haast? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij zorgen dat uw spandoek zo snel mogelijk geleverd kan worden.
U vindt onze contactgegevens op de website. U kunt ook het contactformulier invullen met uw wensen en vragen.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

Henricuskade 71F
2497 NB Den Haag

+31 (0)6 4979 6040

www.gigaprints.nl

Bank ABN-AMRO: NL74ABNA0547084757

K.v.K 60207973
BTWnr. NL144436450B01