Reclamebord buiten

Reclamebord buiten

Een reclamebord buiten valt op. Zeker als het een royale afmeting heeft. Er zijn verschillende mogelijkheden om buiten te adverteren. Spandoeken, raamstickers, reclameborden. In de stad tegen gevels of ramen, in weilanden langs de snelweg. Wat u ook zoekt, bij Gigaprints kunt u terecht voor het drukwerk van grote reclame-uitingen. En met groot bedoelen we ook echt groot.

Groot, groter, grootst

Wilt u een reclamebord buiten over de volledige gevel van uw gebouw?
Dat is voor ons geen probleem. Maar ook een spandoek van 3 meter is voor ons geen probleem. Wat uw wens ook is voor een reclamebord buiten, wij helpen u graag.


Bestand tegen verschillende weersomstandigheden

Een reclamebord buiten heeft veel te lijden onder de Nederlandse weersomstandigheden. Sneeuw, regen, hagel, kou, windstoten en felle zon, uw reclame-uiting moet dus tegen een stootje kunnen. Wij maken gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen waar weersomstandigheden geen vat op krijgen. Ook na jaren van gebruik ziet uw reclamebord buiten er nog als nieuw uit.

Verschillende materialen

We maken gebruik van verschillende materialen. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Welk materiaal voor uw uiting het meest geschikt is, is dus afhankelijk van verschillende factoren. Van de ondergrond tot de afmetingen en de toepassingen. Onze adviseurs helpen u graag om een keuze te maken uit de verschillende materialen.

Neem gerust contact met hen op om een en ander te bespreken. Onder het kopje prijzen krijgt u een idee van de verschillende tarieven van deze materialen. Hoe groter uw bestelling, hoe lager de prijs per meter.

Contact

Henricuskade 71F
2497 NB Den Haag

+31 (0)6 4979 6040

www.gigaprints.nl

Bank ABN-AMRO: NL74ABNA0547084757

K.v.K 60207973
BTWnr. NL144436450B01