Autobelettering

Autobelettering

Wilt u dat uw bedrijfsauto extra goed opvalt op de weg? Kies dan voor autobelettering van Gigaprints. Het voorzien van uw voertuig van stickers met bijvoorbeeld een logo of pay-off is opvallend en wekt de nieuwsgierigheid van de mensen die uw voertuig tegen komen.

Een krachtig marketingmiddel

Tegenwoordig is autobelettering een onderdeel van het marketing- en personeelsbeleid. Een mooie auto met een opvallende belettering kan voor meer contactmomenten zorgen. In principe is uw auto hiermee een promotiemiddel.

Bij Gigaprints zijn wij expert op het gebied van autoreclame. Belettering is een marketingmiddel dat een groot bereik heeft en lang meegaat, deze kans laat u toch niet liggen?
Een professionele autobelettering

Met een auto of bestelbus voorzien van belettering brengt u niet alleen mensen of producten naar hun bestemming, u laat tegelijkertijd zien wie u bent. Wij brengen op een professionele wijze de belettering aan, afhankelijk van het type wagen maken we een ontwerp die goed past. Zo doen we niet alleen de belettering van auto’s, maar ook bestelbussen.

Voordat we aan de slag gaan hiermee, bespreken we uiteraard eerst uitgebreid uw wensen en uw type wagen. De belettering kan bestaan uit een logo en korte tekst en/of pay-off. Uiteraard adviseren wij u hierin. We maken vervolgens een voorstel die eerst nog met u bespreken. Daarna maken we een afspraak en kan het autobelettering beginnen.

We staan voor u klaar!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor autobelettering? We staan voor u klaar!
Vertel ons wat uw wensen zijn, dan komen wij met een passend voorstel en ontwerp.

Neem nu contact met ons op via het online contactformulier op de website of via de telefoon of de mail.

Contact

Henricuskade 71F
2497 NB Den Haag

+31 (0)6 4979 6040

www.gigaprints.nl

Bank ABN-AMRO: NL74ABNA0547084757

K.v.K 60207973
BTWnr. NL144436450B01